Alla inlägg under oktober 2009

Av Beatrice - 5 oktober 2009 10:27

  

Av Beatrice - 5 oktober 2009 10:19

Ännu en Måndag! Härligt, en ny vecka med nya tag som alla lågstadielärare alltid säger. Kom till skolan för en halvtimma sedan, misasde första lektionen och det var tydligen den enda lektionen vi hade. Bra där. Fina nya tag liksom. Men jag mår bra ändå, för jag träffade nyss min saknade Malin Holmgren!!! Fyfan vad glad jag blev när jag gick in i skolan och fick se en glad liten filur som varit såå saknad! Hon har varit och bott i malaysia i flera månader så det var verkligen längesen jag träffade henne. Härligt att hon mår bra och har haft kul. Kan bara meddela att jag är sjukt avundsjuk på henne som fått en sån chans att åka dit. Menmen. Nu ska jag skriva en samhällsuppgift och en svenskauppgift som jag hade glömt bort sen ska jag gå och luncha med Malin. Har en del att göra sen när jag kommer hem med, kommer bli en produktiv dag! Det är bra. Så det går ut jämt med att jag inte kom iväg till skolan som jag skulle imorse. Jag hatar skolan. Skolan är hemsk och äcklig. Längar tills den dagen jag står utanför skolan och har tagit studenten! Aah! Det är mindre än ett år kvar. Galet vad lycklig man blir av att tänka på det.

Men jaja, nu ska jag inte skriva mer onödig information, dags för att sätta igång att plugga. Det är ju faktiskt därför jag är här. Postar senare!


Fred ut!
Beatrice.



Av Beatrice - 4 oktober 2009 17:05

Hej!
Jag är på kalashumör just nu, har precis kommit hem ifrån en joggingtur i spöregent. Det var inte kul att springa och svettas och knappt kunna andas i regnet, blåsten och iskylan. Men jag gav järnet, sprang allt vad jag kunde frö att försöka slå mitt personliga rekord, så när jag kom hem kom jag på att jag inte tagit tiden:P Men det gör inget. Huvudsaken var att jag gav allt! Var sjukt trött när jag kom hm och det tog verkligen emot att köra situps, benlyft, armhävningar etc. men jag gjorde det! Och nu har jag duschat och sitter och myser framför TV:n med en kopp te! Fan vad bra jag mår, jag älskar att komma hem från en träningsrunda och känna sig sådär mör. Lovely! Ska se klart Greys Anatomy och sen ska jag plugga lite. Denna Söndagen är inte lika kass som Söndagar brukar vara. Jag mår bra! (: Nu börjar greys! Postar senare.


Fred ut!
Beatrice.

Av Beatrice - 3 oktober 2009 22:07

:(


fan ta dethär, funderar på om det bästa vore att förtränga och gå vidare.

Av Beatrice - 3 oktober 2009 21:35

Sitter ensam vaken hemma och jag har inte alls särskilt kul! Har sovit en timma i en fotölj för jag var så trött, är fortfarande trött men ska inte sov aän för Robin började precis på ettan. Fan vad jag saknat det programmet:D Kul! Inatt ska jag sova på en madrass framför öppna spisen förresten, ja det är sant. Det är så förbannat kallt i resten av huset att jag inte kan sova. Så det blir sömn framför öppna spisen! Mysigt! Nelson ska också sova där med mig, och en polare kanske kommer hit från Kalmar med. Får se. Sitter och funderar på han med stort H lite till och från, eller ja hela tiden om ajg ska vara ärlig. Jag är så jävla rädd att allt ska gå åt pipsvängen bara, och jag vill inte det! Det var så längesen jag mådde så bra av någon och jag vill inte förlora det. Får icke glömma mig. Hm. fan jag kanske borde tänkt på detdär uttrycket ; tänd inte den eld du inte kan släcka.


(för övrigt är jag så jävla röksugen!?!?!)


Nu ska jag se klart Robin och sen sova!


Fred ut!
Beatrice.



HAHAHA, fan vad klockrena skämt han drar på tv nu, bara tvungen att säga det :D KOLLA!

Av Beatrice - 3 oktober 2009 15:53

fan viklen träningsverk jag har i mina ben, och blåmärken på låren. Snyggt. Festande tär på en, märker jag! Har precis käkat middag med mami, gullan, ramoni, filippa och filippas mattias. Snart är det dags för tårta och sång för Filippo med, hon har verkligen blivit stor den tjejen! Och smal! Känner lite press på mig nu faktiskt:P menmen så är det. Känner mig så jävla sunkig idag, går i lillebrors mjukisbyxor, inga strumpor, stor hoodie och uppsatt hår mitt på huvudet i en knut. usch vad äckligt. En skabbig äcklig råtta, det är vad jag är! Nu är det dags för firande. Postar ikväll.


Fred ut!
Beatrice.

Av Beatrice - 3 oktober 2009 11:54

Goddag!
Jag kom precis hem ifrån nybro där jag befunnit mig sedan igår. Det var fest igår serni och inte vilken fest som helst, det var hippiefest hos Moa och Maja Klarén! Det ni! Jättemycket trevligt folk och mycket flowerpower och man kan ju lungt säga att kvällen präglades av uttrycket "Peace, love and understanding". Det var en jävla massa love vill jag påstå. Men det var kul som fan! Jag minns inte när jag slutade minnas av gårkvällen, men av det jag sett på fotografierna så finns det en del minnesluckor ja. Hrmhrm. Fan vad dumt man kan bete sig på fyllan, verkligen. Det är rätt illa. Men samtidigt, man är bara ung en gång och ska det festas så ska det fan festas ordentligt. Det var jag värd efter en crappig vecka med saknad, längtan och skit ifrån skolan. Well, jag vaknade i en säng i Moa&Majas kök, och huvudvärken jag kände var ta mig fan inte att leka med. Hade en bakismorgon som var seg och äcklig tills Julias storasyrra Ingrid kom och hämtade oss. Nu sitter jag här och har duschat så jag mår lite bättre. Något som var ritkigt illa var att jag glömde mina cigg hos Moa och det är fan nite bra när man är bakis. Menmen, sånt är livet. nu ska jag vila några timmar och sen ska vi fira Filippa som fyllde 16 igår. Postar senare!


Förresten, jag har fått låna hem pappas gitarr så nu har jag något att spela musik på=)


Fred ut!
Beatrice.


Av Beatrice - 2 oktober 2009 16:14

Nu är jag irriterad igen, men nu har jag faktiskt rätt att vara det. Jag är förbanand på skolan. Nu kommer jag förmodligen inte få mitt studiebidrag. Kanon, verkligen skitkul. Vet ni varför? För att jag har för hög frånvaro. Men nu ligger det till på detta viset, att jag inte tål att gå till skolan och sitta och lyssna på föreläsningar om saker jag redan gjort i förväg. Jag lär mig inget nytt i skolan. Jag har gjort alla läxor och lmänat in dom i förväg, jag har jobbat med dom ambitiöst och jag känner verkligen att jag kan det vi ska kunna. När jag vaknar på morgonen och vet att ; fan nej idag ska vi gå igenom maslows behovstrappa på psykologin, eller; ååh idag ska vi lära oss om hur vi ska skriva argumenterande texter i Svenska B, när jag vaknar på morgonen och tänker på det då känns det helt onödigt att gå på dom lektionerna. Jag menar, jag kan redan Maslows behovstrappa för jag gjorde den uppgiften två veckor i förväg. Och jag vet redan hur man skriver en argumenterande text för den har varit klar i en vecka i förväg. Jag kan lika gärna vara hemma och påbörja något annat, eller göra något annats ämnes läxa. Förstår ni vad jag menar? Det är så jag jobbar, det är så jag klarar av skolan. Och nu ligger jag FÖRE i nästan varje ämne, men jag ska inte få mitt studiebidrag för att jag inte varit tillräckligt med närvarande på lektionstid! Fan, det är sånt jävla värdelöst system. Huvudsaken är väl ändå att man lär sig grejer? Åh, jag blir bara så fruktansvärt irriterad. Nu ska jag börja gå till skolan varje dag och vara närvarande på varje lektion, och det kommer hämma mig. Jag kommer itne kunna göra lika bra arbeten eller hinna emd allt jag ska, och vet ni varför? För att sitta av tid i skolan så jag får mina pengar. Helt sinnessjukt. RUBBAT är vad det är.

Nej, nu ska jag plugga och sen ta bussen hem till Mami!


Fred ut!
Beatrice.

Ovido - Quiz & Flashcards