Direktlänk till inlägg 17 mars 2011

En grej bara;

Av Beatrice - 17 mars 2011 20:12

Godkväll mina damer och herrar!

Har ni märkt att snön nästan är fullkomligt bortsmält? Det har iallafall jag. Det medför som en förspels-förväntan till den förväntan som kommer då våren kickar in på riktigt igen. Åh jag älskar våren. Våren, kom kom kom!
Jag längtar efter min jeansjacka, tunika, tunna strumpbyxor, knut på huvudet och tygskor ! Jag har redan fuskat lite. Har köpt två par tygskor (i fel storlek så jag får plats med raggsockar) som jag tjuvanvänt. Inte så smart med tanke på att de vita numera är bruna av all lera som blir. Men jajaja, vad gör man inte för lite vårkänsla? Just precis!

Ligger hemma med någon konstig slags influensa. Det är iallafall min gissning då jag plågats av ilalmående hela dagen, huvudvärk och trötthet. Fy tusan vad avdanskad jag låter, gör jag inte? Usch och fy.
Förutom lilla sjukdomen så mår jag väldigt bra. Jag mår verkligen bra.

Skrev här för att uppdatera bloggen lite, men har ju som alltid annars för lite att berätta om. Jag var i Thailand och det var nice. Jag träffade en ekorre som hade en svans som var en fjäder.. det var coolt. Hur många har träffat fjädersvansade ekorrar liksom? Dessutom matade jag honom (eller henne?) med banan! PHA! DET har ni andra verkligen aldrig gjort..
Nej men nu fattar ni va, jag är rätt rtagisk och tråkig. mitt livs senaste spännande historia handlar om en ekorre. Men det gör väl inget.

Hm. Jag är alldeles för flummig alltsååå...


Jag saknar mitt lilla rum i Borgholm, det första rummet jag hade där. Och när jag lyssnade på "casualties of war" och alla dom för första gången. Och allt sånt som hör därtill. Det saknar jag.


Nej, nu ska jag inte skriva mer nonsens.



Btw!!!


Näe det var inget.


Fred ut!
Bee 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beatrice - 9 maj 2015 14:22

Kod för att importera min blogg till Nouw: 5887777637

Av Beatrice - 7 februari 2012 11:22

Goddagens!Nu är det bestämt. Eller nästan iallafall. Fast när jag bestämmer mig för något så brukar jag ju ångra mig inom två månader eller så, fast denna gången känns det annorlunda. Jag talar om att söka in till socionomutbildningen i Kalmar. Från ...

Av Beatrice - 24 januari 2012 21:59

Nu är det redan 24 Januari och jag blir helt ställd, när började tiden gå så rasande fort?När man var liten var en månad en hel evighet, sommaren var mer än så!Nu är sommaren som nyss var, flera månader ifrån. Och hälsar snart på oss på nytt! Hjälp!N...

Av Beatrice - 11 januari 2012 14:38


  Vackra Jennifer! Är hon inte gorgeous? 

Av Beatrice - 11 januari 2012 14:22

Hejsan!Idag vaknade jag med en sjuk magvärk. Trodde jag var sjuk, men icke.Framåt lunch började jag må mycket bättre så nu sitter jag här. Lat och jobbig.Har ungefär ett ton läxor att göra, en häst att ta tag i (hon har inte blivit riden på en månad ...

Ovido - Quiz & Flashcards