Alla inlägg den 26 augusti 2010

Av Beatrice - 26 augusti 2010 19:15

Skola skola skola!

Det är vad som uppfyller hela mig just nu, jag tänker på vad vi gjort under lektionerna hela dagen. Undrar om jag blivit sjuk? Som om någon skriker i huvudet på mig:

"Var ambitiös, ha diciplin, kom ihår vad läraren föreläser om!"

Undrar om det verkligen är hälsosamt,förmodligen inte.

Förutom att fundera runt skolan idag har jag haft en liten fundilering,

när är det som man tycker att de "små" blir "stora nog" att kunna umgås med? För , för bara några år sedan tyckte jag att de som var födda -93 var pyttesmå och barnsliga , och nu har jag en mycket bra vän som är 93:a. Och i skolan, de som är födda -94 är inte alls pyttesmå längre! Men samtidigt, när jag tänker efter, så är det bara ett år äldre än min lillebror...tänk när han är stor nog att hänga med liksom...hmm.

Så när blir de små stora nog? Haha, låter ju flummigt men ni kanske fattar vad jag menar ändå?


Nu hoppas jag att min mamma snart kommer hem så hon kan köra mig till ia och jag får köpa glass, för jag har velat ha glass hela veckan!
Och idag tycker ajg att jag har förtjänat det eftersom jag pluggat så mycket...haha, pinsamt att jag känner att jag måste rättfärdiga att jag vill äta glass...vilket påminner mig om att skämmas för att man tillåter sig vissa frestelser, vilket påminner mig om människorna på medeltiden som nästan ville leva i misär och absolut inte falla för frestelser..vilket jag lärde mig idag på historia-lektionen.


Detta är ju hopplöst.


Glassdags,

hej!

Ovido - Quiz & Flashcards